COST 2023 Aksiyon Önerisi Dönemi 25 Ekim 2023'te Sona Eriyor!

2023 COST Aksiyonu öneri dönemi 25 Ekim 2023, 12:00 (öğlen-Merkez Avrupa Yaz Saati - CEST) itibariyle sona erecek.

COST Aksiyonları, 4 yıl boyunca süren ve bilimsel bir konuyu araştırmak için benzer alanlarda çalışan bilim insanlarını bir araya getiren disiplinler arası bilimsel ağlardır. Tüm bilim ve teknoloji alanlarına açık olan COST Aksiyonları COST üyesi ülke bilim insanlarınca önerilerek oluşturulmaktadır. Dolayısıyla Türkiye’deki bilim insanları da bir COST aksiyonu önerisinde bulunabilmektedir. COST Aksiyonları kapsamında gerçekleştirilen bilimsel ve teknolojik ağ ve mobilite faaliyetileri (bilimsel toplantılar, çalıştaylar, kurslar, yaygınlaştırma etkinlikleri, uluslararası konferanslar, kısa süreli bilimsel ziyaretler) Aksiyon bütçesinden karşılanmaktadır.

COST 2023 Aksiyon Öneri çağrısı bilgilendirme sayfası için tıklayınız

Iğdır Üniversitesi, Iğdır Üniversitesi 13 Ekim 2023

[ARBİS]BİDEB 2247-A ve 2247-D Programları 2023 Yılı Çağrısı Açıldı
TÜBİTAK'ın 2247-A Ulusal Lider Araştırmacılar Programı ile 2247-D Ulusal Genç Liderler Programı 29.09.2023 tarihi itibari ile başvuruya açılmıştır.