Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

İş Kulübü Eğitim Etkinliği

İş Kulübü Eğitim Etkinliği

Üniversitemiz Kariyer Planlama ve İnsan Kaynakları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü ve İŞKUR İş Kulübü işbirliği ile üniversitemiz öğrencilerine yönelik periyodik olarak “İş Kulübü Eğitim Etkinliği” düzenlenecektir.

İş Kulübü Faaliyetlerinde Öğrencilerimiz;

Yeteneklerini, ilgilerini ve değerlerini keşfederek kendini tanıyacak, öğrenim hayatlarından iş hayatına atılacakları süreci nasıl değerlendirmeleri gerektiğini öğrenecek, iş arama kanalları ve işgücü piyasası hakkında bilgi sahibi olabilecek, iyi bir özgeçmişin nasıl hazırlanacağını ve bir iş görüşmesinde nasıl davranılması gerektiğini pratik eğitimlerle deneyimleyeceklerdir.

İş Kulübü faaliyetleri iki oturumda en az 10, en fazla 15 öğrencinin katılımı ile Iğdır Üniversitesi Karaağaç Kampüsü binası  girişinde bulunan İŞKUR İş Kulübü odasında düzenlenecektir. İki oturuma da katılan öğrencilerimize Türkiye İş Kurumu tarafından “Katılım Belgesi” verilecektir.

NOT: Oturumlar için eğitim tarih ve saatleri; katılacak olacak öğrencilerin ders programlarına göre düzenlenebilecektir.

“İş Kulübü Eğitim Etkinlikleri” iki oturum şeklinde yapılacaktır. Kendi gruplarınızı oluşturarak eğitim almak için gulsen.atasdas@iskur.gov.tr e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz. 




Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 8 Şubat 2024
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
PRIMA Programı 2024 Yılı Çağrıları Açıldı