Necmettin Erbakan Üniversitesi 17. Uluslararası Ejons Kongresi

​17. Uluslararası Ejons Kongresi 21-22 Ağustos 2024 tarihlerinde Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde gerçekleşecektir. Teoriden Pratiğe Yapay Zeka ve Toplum teması ile gerçekleştirilecek olan onyedinci kongre, tüm bilim dallarından YAPAY ZEKA alanında yapılan çalışmalara açıktır.
Kongre Teması
Yapay Zeka
Kongre Disiplinleri
Tüm bilim dallarından “Yapay Zeka” temalı çalışmalara açıktır
Önemli Tarihler
Son özet gönderim tarihi: 1 Ağustos 2024
Kongre programı yayın tarihi: 8 Ağustos 2024
Son tam metin gönderim tarihi: 25 Ağustos 2024
ISBN'li bildiri kitabı yayın tarihi: 15 Eylül 2024
KISA BİLGİLER
Kongre Dilleri: Türkçe ve İngilizce
En az 20 ülkeden katılım
Türkiye kontenjanı %45
DOÇENTLİK VE AKADEMİK TEŞVİK
Akademik teşvik ve doçentlik kriterlerine uygundur. Gerekli olan Üniversite resmi üst yazıları kongre sonrası katılımcılarımızla paylaşılacaktır

Ayrıntılı bilgi edinmek ve başvuru yapmak için https://www.ejonscongress.org/ adresini ziyaret ediniz

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 Temmuz 2024

ARDEB 3005 Programı Kapsamında “Sivil Toplum Araştırmaları” Çağrısı Açıldı!
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü ve TÜBİTAK iş birliğinde "3005-Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı" kapsamında “Sivil Toplum Araştırmaları” çağrısı açılmıştır.