Öğrencilerimizin Dikkatine!

İçişleri  Bakanlığı  Emniyet  Genel  Müdürlüğü Duyurusu:

Öğrencilerimizin Dikkatine!

İçişleri  Bakanlığı  Emniyet  Genel  Müdürlüğü Duyurusu:

Ülkemiz genelinde son dönemde bazı üniversite öğrencilerinin kolay para kazanmak düşüncesi ile hareket ederek kendilerine ait banka hesaplarını veya banka kartlarını belli bir komisyon karşılığında şüpheli kişi veya suç gruplarına kiraladıkları yönünde bildirimlerde bulunulmuştur.

Bu doğrultuda Emniyet Müdürlüğü tarafından "Banka hesaplarınıza ait şifre ve bilgileri para karşılığında kimseyle paylaşmayın! Başkasının suçuna ortak olmayın! Aksi takdirde sorumlu tutulacağınızı unutmayın." mesajı  verilmiştir.

Tüm öğrencilerimizin dikkatli olmasını rica ederiz..

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 23 Ekim 2023

Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Hakkında