ORTA KARADENİZ ENGELLİ VE YAŞLI SAĞLIĞI KONGRESİ

Ankara  Üniversitesi'nin  Yaşlılık  Çalışmaları  Uygulama  ve  Araştırma  Merkezi  (YAŞA ve Ondokuz  Mayıs  Üniversitesi  Havza  Meslek  Yüksekokulu  iş birliğiyle  ve  Aile  ve  Sosyal Hizmetler  Bakanlığı  Engelli  ve  Yaşlı  Hizmetleri  Genel  Müdürlüğü  katkılarıyla  21-22  Ekim  2023 tarihlerinde  Samsun  Havza'da  "Orta  Karadeniz  Engelli ve  Yaşlı Sağlığı  Kongresi"  gerçekleştirilecektir.

Akademisyenlerin, kamu kurumlarının, STK ve özel sektör temsilcilerinin geniş katılımı ile engelli ve yaşlı sağlığı alanındaki konularda güncel bilgilerin ve eğilimlerin paylaşılacağı kongreye ait bilgiler http://havzakongre.com web sitesinde yer almaktadır.

Basın Yayın 13 Eylül 2023

YAZ OKULU DERS PROGRAMI