Sahn-ı Semân Türkiye İlahiyat Destek Programı Başvuruları

İlim Yayma Cemiyeti’ne bağlı Fatih Sahn-ı Semân Eğitim ve Araştırma Merkezi tarafından İstanbul’da düzenlenen çeşitli eğitim ve araştırma programları geçtiğimiz yıldan bu yana “Sahn-ı Semân Türkiye İlahiyat Destek Programı” projesiyle diğer illerde de hayata geçmeye başladı. Bu bağlamda Iğdır’ın da içerisinde bulunduğu 18 ilde 23-24 Eğitim-Öğretim yılı için başvuru tarihleri 02-13 Ekim olarak belirlendi.

Sahn-ı Semân tanıtım broşürü için tıklayınız:

Detaylı bilgi ve başvuru formu için tıklayınız:

Iğdır program duyuru afişini indirmek için tıklayınız:

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 11 Ekim 2023

ÇİFTÇİ ÖĞRENCİ-AKADEMİ- BULUŞMASI