Uluslararası Helal Kongresi (IHC 2024)"

​Lokman Hekim Üniversitesi tarafından 17-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında "Uluslararası Helal Kongresi (IHC 2024)" düzenlenecek. Kongre uluslararası niteliğiyle bünyesinde dünyanın çeşitli coğrafyalarından konuşmacıları ağırlayacak.

Sağlık alanı dahilinde geniş kapsamlı olarak düzenlenecek kongrede, çeşitli konuşmacılar söz alacak, sözlü ve poster bildiri sunumları gerçekleştirilecektir. Kongrede sunulmak üzere gönderilen bildiriler Değerlendirme Kurulu tarafından incelendikten sonra sözlü ya da poster bildiri olarak kabul edilecektir.

Kongreye dair detaylı bilgilere aşağıdaki web adresinden ulaşabilirsiniz.

inthalalcongress.org

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 18 Mart 2024

"7. Uluslararası Doğa ve Uygulamalı Bilimlerdeki Gelişmeler Konferansı"