ULUSLARARASI NANOBİLİM VE NANOTEKNOLOJİ KONFERANSI

Uluslararası Nanobilim ve Nanoteknoloji Uzmanları Buluşuyor (IEMNANO-2023), 12-13 Ağustos 2023 tarihlerinde çevrimiçi bir etkinlik olarak gerçekleştirilecek . Nanobilim ve Nanoteknolojinin tüm yönleriyle ilgili deneyimlerini ve araştırma sonuçlarını paylaşmak. Ayrıca araştırmacılar, uygulayıcılar ve eğitimciler için Nanobilim ve Nanoteknoloji alanlarında en son yenilikleri, eğilimleri ve endişeleri ve karşılaşılan pratik zorlukları ve benimsenen çözümleri sunmaları ve tartışmaları için önde gelen disiplinler arası bir platform sağlar.

IEMNANO -2023, Nanobilim ve Nanoteknoloji topluluğunun ve ilgili sektörlerin kilit oyuncularını sanal olarak bir araya getirmek anlamına gelen 2 günlük bir etkinlik olacaktır. Bu etkinlik, Nanobilim ve Nanoteknoloji ile ilgili bilimsel ve ticari gelişmelerin yeni yollarını paylaşma, değiş tokuş etme ve keşfetme niyetiyle küresel katılımcıları çeken yerleşik bir etkinlik haline gelme amacıyla başlatılmıştır.

Kayıt yaptıran tüm katılımcılara katılım & sunum için e-sertifika ve e-bildiri kitabı verilecektir.

Detaylı bilgi için: https://expertisemeets.com/webnano/

Basın Yayın 2 Ağustos 2023