1. Noter Dursun Murat Ay’dan Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Iğdır 1. Noter Dursun Murat Ay, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında iki kurum arasında iş birlikleri ve ortak projeler hakkında önemli konular ele alındı.

1. Noter Dursun Murat Ay’dan Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Ziyarette Kamusal İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Öğr. Gör Alaaddin Yanardağ da hazır bulundu.

İki isim arasında yapılan görüşmede, Üniversitemiz ile noterlik arasında yapılacak ortak çalışmaların ve etkinliklerin detayları masaya yatırıldı.

Rektör Alma, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, noterlik kurumuyla üniversite arasındaki iş birliğinin önemine vurgu yaparak ortak projelerin ve etkinliklerin her iki kuruma da katkı sağlayacağını belirtti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dilekleriyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 16 Şubat 2024

Üniversitemiz, 6. Uluslararası Sosyal Ve Beşeri Bilimler Kongresi'nde Temsil Edildi
Üniversitemizin paydaşlarından olduğu 6. Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, 15-16 Şubat 2024 tarihlerinde İstanbul’da yapıldı.