Ağrı-Doğubayazıt Gazeteciler Derneği Başkanı Nezir Çelik’ten Rektör Alma’ya Ziyaret

Ağrı-Doğubayazıt Gazeteciler Derneği Başkanı Nezir Çelik, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette bölgedeki basın faaliyetleri ve üniversitenin medya ile ilişkileri üzerine istişarede bulunuldu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Rektör Alma, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Üniversiteler bir şehrin kalkınmasında ne kadar önemli rol alıyorsa basın ve basın çalışanları da bir o kadar önemli rol oynamaktadır. Bizler de üniversite olarak basın emekçileri ile birlikte hareket ederek doğru bilgi akışının sağlanması için gerekli çalışmaları yapacağız.” ifadelerini kullandı.

Üniversitemizin yürüttüğü projeler ve faaliyetler hakkında da Nezir Çelik’e bilgi veren Rektör Alma, basının bu projelere olan katkısının önemine vurgu yaptı.

Nezir Çelik ise Iğdır Üniversitesinin bölgedeki eğitim ve araştırma faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ve basın olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Ziyaret, yapılan görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ve hediye takdimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 29 Mayıs 2024

Iğdır Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu!
Üniversitemizden 2023-2024 Akademik Yılı’nda başarıyla mezun olan binlerce öğrencimiz, aileleriyle birlikte mezuniyet heyecanı yaşadılar.