Akademisyenlerimizden Doç. Dr. Selçuk Ekici'nin Projesine TÜBİTAK'tan Destek!

Üniversitemiz Havacılık Yönetimi Bölümü Başkanı Doç. Dr. Selçuk Ekici’nin projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık bulundu.

Üniversitemiz akademik personelleri, geliştirdikleri bilimsel projeler ile Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye devam ediyorlar.

Bu kapsamda Havacılık Yönetimi Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selçuk Ekici’nin de projesi TÜBİTAK tarafından destek almaya hak kazandı.

Doç. Dr. Selçuk Ekici’nin araştırmacı olarak yer aldığı “Güneş Paneli ve Kollektör Entegrasyonuyla Desteklenen, Esnek Metal Hortum Serpantinli Boyler Tasarımı, Prototip Üretimi ve Testleri” başlıklı proje, TÜBİTAK 1505 - Üniversite-Sanayi İşbirliği Destek Programı kapsamında desteklenecek.

Doç. Dr. Selçuk Ekici, projenin yürütücülüğünü Eskişehir Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Tahir Hikmet Karakoç ve Dr. Murat Ayar’ın üstlendiğini ve PlatinFlex A.Ş. ile birlikte ortak çalışacaklarını belirtti.

Projenin içeriği hakkında bilgi veren Doç. Dr. Selçuk Ekici, bilginin pratik uygulamalara aktarılmasını destekleyen sektör ortaklarıyla iş birliği yapmaya elverişli örnek bir proje olduğunu ayrıca akademik bilginin pratik uygulamalara dönüştürülebileceği ortak bir platformun boyler tasarımı için oluşturulacağını ifade etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 19 Nisan 2024

Rektör Alma, Dr. Öğr. Üyesi İshak Paçal’a Başarı Belgesi Takdim Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, geçtiğimiz günlerde "MRI Tabanlı Beyin Damar Tıkanıklığının Derin Öğrenme ile Otonom Teşhisi" projesi ile Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) tarafından destek almaya hak kazanan Üniversitemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. İshak Paçal’a başarı belgesi takdim etti.