Bahçeşehir Koleji Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret

Iğdır Bahçeşehir Koleji 3. sınıf öğrencileri “Kariyer Planlaması” kapsamında Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Ziyaret kapsamında Şehit Bülent Yurtseven Kampüsümüzde bulunan Çocuk Kütüphanesi’nde eğlenceli vakit geçiren öğrenciler, ardından Güzel Sanatlar Fakültemizi gezdiler.

Burada Müzikoloji Bölümü öğrencilerimizin verdiği mini konseri dinleyen öğrenciler ayrıca Geleneksel Türk sanatları Bölümümüzde akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ebru Köse koordinasyonunda şamot çamurundan kendi kupalarını tasarladılar.

Atölyelerimizdeki çalışmaları da yerinde izleyen öğrenciler, unutamayacakları bir deneyim yaşadılar.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 Aralık 2023

TİDKONSEY İstişare Toplantısı’na Üniversitemizden Katılım
İlahiyat Fakültemiz Dekan Vekili Prof. Dr. Ali Yıldız Musahan, “Türkiye İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi (TİDKONSEY) İstişare Toplantısı”na katıldı.