Binbaşı Demirkan İle Binbaşı Gür’den Rektör Alma’ya Ziyaret

Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Engin Demirkan ile Merkez İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Lütfü Gür, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ettiler.

Binbaşı Demirkan İle Binbaşı Gür'den Rektör Alma'ya Ziyaret

Rektörlük makamında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen de hazır bulundu.

Demirkan ve Gür’ün nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, kamu kurum ve kuruluş temsilcilerinin daima iş birliği içinde olmasının önemine değindi.

Binbaşı Demirkan ile Binbaşı Gür ise Iğdır Üniversitesinin şehre önemli bir katma değer sağladığını ifade ederek misafirperverliğinden ötürü Rektör Alma’ya teşekkür ettiler.

Ziyaret, karşılıklı iyi dilek temennilerinin sunulmasının ardından  sona erdi.

Basın Yayın 17 Ağustos 2023

Üniversitemiz Heyetinden Artvin Çoruh Üniversitesine Ziyaret
Üniversitemizden Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. İbrahim Demirtaş başkanlığındaki heyet, “Kurumlararası Akademik İş Birlikleri Değerlendirme Toplantısı ve Deneyim Paylaşım Etkinliği” kapsamında Artvin Çoruh Üniversitesine gitti.