Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Resul Deveci’den Rektör Alma’ya Ziyaret

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Resul Deveci, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya iade-i ziyarette bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyaret kapsamında kurumlar arası iş birliği kapsamında yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar üzerine istişare edildi.

Rektör Alma, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Resul Deveci’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken Deveci de Rektör Alma’ya nazik misafirperverliği için teşekkür etti.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 15 Nisan 2024

Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda Kalan Öğrencilerle Bayramlaştı
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Ramazan Bayramı'nda Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile bayramlaştı.