Cumhur İttifakı Iğdır Belediye Başkanı Adayı Ülkü Öcal’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Cumhur İttifakı Iğdır Belediye Başkan adayı Ülkü Öcal, beraberindeki heyet ile birlikte Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Ziyarette Iğdır Üniversitesi’nin faaliyetleri ve şehrin gelişim sürecindeki rolü üzerine bir süre sohbet edildi.

Ülkü Öcal’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektör Alma, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçiminde kendisine başarılar diledi.

Öcal da Rektör Alma’ya nezaketi ve misafirperverliği için teşekkür etti.

Görüşme, karşılıklı iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 1 Şubat 2024

Üniversitemizin Sunduğu Bir Projeye Daha TÜBİTAK’tan Destek!
Akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Tülek’in yürütücülüğünü yaptığı proje, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından desteklenmeye değer bulundu.