Diyanet Vakfı, Ziraat Fakültesi Öğrencilerine Sıcak Yemek İkramında Bulundu

Diyanet Vakfı, Ziraat Fakültesi öğrencilerine yönelik bir sosyal yardım etkinliği düzenledi.

Diyanet Vakfı, Ziraat Fakültesi Öğrencilerine Sıcak Yemek İkramında Bulundu

Vakıf tarafından gerçekleştirilen bu özel etkinlik kapsamında Ziraat Fakültesi önünde öğrencilerimize sıcak yemek ikram edildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da yemek dağıtımının yapıldığı standı ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.

Burada öğrencilerin sorun ve taleplerini dinleyen Rektör Alma, etkinliğin amacının öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak olduğunu vurguladı.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 Aralık 2023

Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemizi Ziyaret Etti
Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında üniversitenin çeşitli fakültelerinde incelemelerde bulunan Vali Turan, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı.