Doç. Dr. İbrahim Can’dan Rektör Alma’ya Kitap Takdimi

Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. İbrahim Can, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya kitap takdiminde bulundu.

Doç. Dr. İbrahim Can’dan Rektör Alma’ya Kitap Takdimi

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette yazarı olduğu “Anaerobik Performans” ve “Kuramdan Uygulamaya Sportif Performans” adlı kitapları Rektör Alma’ya hediye eden Doç. Dr. Can, ardından kitap hakkında bilgi verdi.

Kitapların alanında ilk sayılabilecek ilk örneklerinden olduğunu ifade eden Rektör Alma, kitap takdiminden duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuğuna nazik ziyareti için teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Basın Yayın 29 Ağustos 2023

Iğdır Müftülüğü Kur’an Kursu Öğrencilerinden Üniversitemize Ziyaret
Iğdır Müftülüğü yaz Kur'an kurslarında eğitim alan 12-14 yaş arası öğrenciler Üniversitemize ziyaret gerçekleştirdiler.