Dr. Seda Yalçın’dan Rektör Alma’ya Kitap Takdimi

Tuzluca Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Dr. Seda Yalçın, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya kitap takdiminde bulundu.

Dr. Seda Yalçın’dan Rektör Alma’ya Kitap Takdimi

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette editörlüğünü yaptığı “Spor Bilimleri Alanında Uluslararası Araştırmalar V” ve “Kadınlarda Egzersizin Etkileri: Lipit Metabolizması, Eser Elementler, Hormon” adlı kitapları Rektör Alma’ya takdim eden Dr. Yalçın, ardından kitapların içerikleri ve yazma süreciyle ilgili bilgiler de paylaştı.

Kitap takdiminden duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma ise konuğuna nazik ziyareti için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Basın Yayın 4 Eylül 2023

Üniversitemizin Özel Yetenek Sınavlarına Yoğun Katılım!