Emekli Albay Cengiz Şeyran ve Aralık İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şeyran’dan Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Emekli Albay Cengiz Seyhan ve Aralık İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Seyran, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundular.

Emekli Albay Cengiz Şeyran ve Aralık İlçesi Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Şeyran, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında Emekli Albay Şeyran ve Başkan Şeyran, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'ya başsağlığı dileyerek acısını paylaştılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek nazik ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti.

Ziyaret, iyi niyet temennileri ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 1 Nisan 2024

Rektör Alma, Vefat Eden Annesi İçin Taziyeleri Kabul Etti
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, vefat eden annesi Hacı Kudret Alma için taziyeleri kabul etti.