Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Erzurum, Erzincan, Bayburt, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır illeri sorumluluk alanında bulunan Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Söz konusu ziyarette geçtiğimiz günlerde Üniversitemizin bünyesine katmak için ön kabulü aldığı “Ejder Kervansarayı” ile ilgili istişarede bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, üniversite olarak “Ejder Kervansarayı” ile ilgili çok önemli projelerin olduğunu ifade etti.

Rektör Alma ardından “Iğdır Üniversite olarak bölgesel kalkınmanın yanı sıra kültürel ve akademik etkinliklerimizi artırma, bilgi ve sanatın yayılmasına katkı sağlama, öğrencilerimizi ve paydaşlarımızı tarihimizle buluşturma gibi birçok hedefe sahibiz. Bu doğrultuda attığımız önemli adımlar ilimizi ve Üniversitemiz daha da ilerilere taşıyacak. Bu süreçte bize gerekli ilgiyi gösteren Vakıflar Bölge Müdürü Murat Uslu’ya teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Rektör Alma’ya misafirperverliği için teşekkürlerini sunan Uslu ise Iğdır Üniversitesiyle gerçekleştirilen iş birliği sürecinden memnun olduklarını ve bundan sonraki dönemde de bu ilişkilerin devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.

Ziyaret, yapılan değerlendirmelerin ardından başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.


Basın Yayın 2 Ağustos 2023
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Üniversitemizde "Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri" Webinarı