EXPO 2023 Kitap Fuarı’nda Üniversitemize Yoğun İlgi!

Kahramanmaraş, Onikişubat Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen EXPO 2023 Kitap Fuarı'nda Üniversitemizin standı katılımcıların ilgi odağı oldu.

Kahramanmaraş, Onikişubat Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen EXPO 2023 Kitap Fuarı, birbirinden değerleri yayınevleri ve yazarları okurlarla buluşturdu.

9 gün boyunca devam eden fuar, 45 yayınevi ve çok sayıda şair ve yazarı ağırladı.

Özellikle Iğdır Üniversitesi'nin fuarda bir stand açması ve katılımı, etkinliğe farklı bir boyut kazandırdı. Iğdır Üniversitesi'ni temsilen etkinliğe katılan Kütüphane ve Bilgi Hizmetlerinden sorumlu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Mustafa Cesur, fuarın önemine ve etkisine dair görüşlerini paylaştı.

Cesur, "Böyle büyük bir kitap fuarının Kahramanmaraş'ta gerçekleşmesi, geleceğe umutla bakmamızı sağladı" diyerek fuarın bölge için taşıdığı önemi vurguladı.

6 Şubat depreminin ardından böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinin Kahramanmaraş halkı için moral kaynağı olduğunu belirten Cesur, ardından şunları kaydetti;

"Fuarın Maraş halkını ve kitapseverleri motive ettiğine şahit olduk. Gerek okullar ve eğitim kurumlarının gerekse Maraş halkının fuara büyük ilgi göstermesi, fuarın başarısını kanıtlıyor."

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 20 Kasım 2023

Rektör Alma'dan Cezayirli Araştırmacı Khadidja'ya Sertifika Takdimi
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Cezayir’den Üniversitemize bilimsel araştırma yapmak için gelen Dehimi Khadidja'ya sertifikasını takdim etti.