“Filenin Sultanı” Hande Baladın’dan Öğrencilerimize Anlamlı jest!

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Eczacıbaşı Spor Kulübünde forma giyen Hande Baladın,  Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerine 10 adet voleybol topu hediye etti.

“Filenin Sultanı” Hande Baladın’dan Öğrencilerimize Anlamlı jest!

Üniversitemizde eğitim gören geleceğin spor eğitmenleri, Milli Sporcu Baladın’ın bu anlamlı jesti karşısında büyük sevinç yaşadılar.

Hande Baladın ile yıllar süren bir dostluğu olduğunu kaydeden akademisyenlerimizden Öğr. Gör. Cansu Çolak, “Öğrencilerimiz için Hande Baladın’dan destek talep ettim. O da beni kırmayarak Kulüp İdari Menajeri Göksu Bulut ve Genel Menajer Bilun Yılmaz ile görüştü ve hemen 10 adet voleybol topu hediye etti. İlk dersimizde topları kullanmaya başladık. Öğrencilerim ve Üniversitemiz adına Hande Baladın’a bir kez daha teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 20 Aralık 2023

Üniversitemizde Hentbol Heyecanı Yaşanıyor!
'2023-2024 Hentbol Genç Erkek ve Kızlar Grup Müsabakaları'na bu yıl Üniversitemiz ev sahipliği yapıyor.