Halk Bankası Iğdır Şube Müdürü Erkan Güven'den Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Halk Bankası Iğdır Şube Müdürü Erkan Güven, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Halk Bankası Iğdır Şube Müdürü Erkan Güven'den Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Halk Bankası Iğdır Şube Müdürü Erkan Güven, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da nazik ziyareti ve başsağlığı dilekleri için Müdür Güven'e teşekkür etti.

Ziyaret, iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 5 Nisan 2024

Üniversitemizde Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi Kuruldu
Üniversitemizde Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi kurulmasına yönelik yapılan başvuru, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından onaylandı. Merkeze ait yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı.