Hong Konglu Sinema Sanatçılarından Rektör Alma’ya Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Hong Kong’da Ağrı Dağı ve Nuh’un Gemisi Müzesi’ni kuran sinema sanatçılarını Üniversitemizde ağırladı.

Birtakım temaslarda bulunmak üzere Hong Kong’dan Türkiye’ye gelen sinema sanatçıları, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı da ziyaret etti.

Misafirlerle bir süre sohbet eden Rektör Alma, heyete Üniversitemiz ve Iğdır hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretçiler ayrıca Rektörlüğümüzdeki Ermeni mezalimine dikkat çeken fotoğraf sergisini gezdi.

Ziyaret, iyi niyet dilekleri ve günün anısına hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Basın Yayın 16 Ekim 2023

Rektör Alma'dan Şehit Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu'na Ziyaret
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nu ziyaret etti.