IBM Teknik Lideri Gökçen Karasu’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

00’te IBM Teknik Lideri Gökçen Karasu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya ziyaret gerçekleştirdi.

IBM Teknik Lideri Gökçen Karasu’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Üniversitemizde IBM Teknik Lideri Gökçen Karasu’nun konuşmacı olduğu “Geleceği Şekillendiren Güç: Quantum ve Yapay Zekâ Birlikteliği” konulu bir konferans düzenlendi.

Karasu, konferansın öncesinde Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret ederek gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Rektör Alma, konferansın Üniversitemizde düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek Gökçen Karasu’ya katkılarından dolayı teşekkür etti.

Rektör Alma ayrıca Üniversitemizin bu tür etkinlikler ile öğrencilere ve akademisyenlere yeni ufuklar açmayı amaçladığını da sözlerine ekledi.

Ziyaret, görüşmenin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dilekleri ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 17 Mayıs 2024

Iğdır Üniversitesi “19 Mayıs Atatürk ve Gençlik” Konulu Panel Düzenledi
Üniversitemizde Milli Mücadelenin 101. yılı etkinlikleri kapsamında “Milli Mücadele Bağlamında Atatürk ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” konulu panel düzenlendi.