Iğdır Barosu Başkanı Av. Özgür Kurban Gül’den Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Iğdır Barosu Başkanı Av. Özgür Kurban Gül, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Iğdır Barosu Başkanı Av. Özgür Kurban Gül’den Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Iğdır Barosu Başkanı Av. Özgür Kurban Gül, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da nazik ziyaretleri ve başsağlığı dilekleri için Başkan Gül’e teşekkür etti.

Ziyaret, iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 4 Nisan 2024

Rektör Alma, Uluslararası Öğrenciler ile İftar Sofrasında Buluştu
Üniversitemiz bünyesinde öğrenim gören uluslararası öğrencilere yönelik olarak iftar programı düzenledi.