Iğdır'da İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Yapıldı

​Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, "İl İdare Şube Başkanları Toplantısı"na katıldı.

Iğdır Valisi ve Belediye Başkanvekili Ercan Turan başkanlığında "İl İdare Şube Başkanları Toplantısı" yapıldı.

Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Gülşen ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri katıldı.

Söz konusu toplantıda 5442 sayılı İl İdaresi Kanunu’nun 24. maddesi gereğince; idarede birliğin sağlanması, işlerin gözden geçirilmesi, kurumların koordineli çalışması için gereken tedbirlerin alınmasını görüşüldü ve karara bağlandı.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 16 Kasım 2023

Rektör Yardımcısı Gülşen, "Tarım Orman ve İnsan" Sergisinin Açılışına Katıldı
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, Iğdır'da, "Tarım Orman ve İnsan" sergisinin açılışına katıldı.