Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Melih Şanlı’dan Rektör Alma’ya Ziyaret

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Melih Şanlı ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Söz konusu ziyarette, ileriki süreçte Üniversitemiz ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilebilecek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Kurumlar arası iş birliği ve diyaloğun arttırılması yönündeki fikir ve önerilerini Rektör Alma ile paylaşan Müdür Şanlı, geliştirilmesi planlanan projeler ile ilgili de bilgilendirme yaptı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma ise ortaya konulan vizyonun önemli olduğunu ve Iğdır Üniversitesi olarak bu doğrultuda bölgesel paydaşlarla yol kat etmek için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.

Rektör Alma son olarak ziyaretlerinden ötürü Müdür Şanlı ve kurum personellerine teşekkürlerini iletti.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın Yayın 1 Eylül 2023

Malezyalı Öğrencilerden Rektör Alma’ya Ziyaret
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Malezya’dan Iğdır’a gelen öğrenci heyetini makamında ağırladı. Öğrenciler ile bir süre sohbet eden Rektör Alma, Üniversitemiz hakkında çeşitli bilgiler de paylaştı.