Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mete Türkoğlu’ndan Rektör Almaya Ziyaret

Iğdır Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Mete Türkoğlu, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı makamında ziyaret etti.

Söz konusu ziyarette, Üniversitemiz ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Iğdır İl Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Avcılık ve Yaban Hayatı Programı kapsamında gerçekleştirilecek projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca programın öğretim üyelerinin ve öğrencilerinin bu projelerde alacakları roller ve yapacakları çalışmalar ele alındı.

Görüşmenin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, konuğuna teşekkür etti.

Türkoğlu ise misafirperverliği ve konuya olan ilgisi için Rektör Alma’ya teşekkürlerini sundu.

Ziyaret, karşılılık kitap takdimi ve başarı dileklerinin ardından sona erdi.

Basın Yayın 3 Ağustos 2023

Iğdır İlinin Yaş Sebze İhtiyacı TUAM Tarafından Karşılanacak!
“Katma değeri Tarımsal Ürünler Alanı”nda ihtisaslaşmasının ardından tarımsal üretime yönelik birçok ikili anlaşmaya imza atan Üniversitemiz, temaslarına hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultudaki çalışmalar sonucunda Iğdır ilinin yaş sebze ihtiyacının bir bölümü Üniversitemiz bünyesindeki Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinden (TUAM) karşılanacak.