Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!

Iğdır Üniversitesi “19 Mayıs Atatürk ve Gençlik” Konulu Panel Düzenledi

Üniversitemizde Milli Mücadelenin 101. yılı etkinlikleri kapsamında “Milli Mücadele Bağlamında Atatürk ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” konulu panel düzenlendi.

Iğdır Üniversitesi “19 Mayıs Atatürk ve Gençlik” Konulu Panel Düzenledi

Üniversitemizde Milli Mücadelenin 105. yılı etkinlikleri kapsamında “Milli Mücadele Bağlamında Atatürk ve 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı” konulu panel düzenlendi.

15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen panele Üniversitemiz Akademik ve idari personelleri ile öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Dinç yaptığı panelde konuşmacı olarak ise Prof. Dr. Cengiz Atlı ile Dr. Öğr. Üyesi Ünsal Tazegül yer aldı.

Panelde yapılan konuşmalarda ilk olarak Atatürk'ün Milli Mücadele sürecindeki liderlik özellikleri ve gençliğe verdiği önem vurgulandı.

Gerçekleştirdikleri konuşmalarda Atatürk'ün spora ve sporculara verdiği öneme geniş yer veren konuşmacılar, Atatürk'ün sporun, bireylerin fiziksel ve zihinsel gelişimini desteklemenin yanı sıra toplumların da bir arada, sağlıklı ve dinamik kalmasında önemli bir rol oynadığını vurguladılar.

Panel, yapılan konuşmaların ardından belge takdimiyle sona erdi.


Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 17 Mayıs 2024
Bu gönderiyi paylaş
Etiketler

Rektör Alma’dan NobeÜniversitemizde “Doğal Bitkilerden Kozmetik ve İlaç Sektörüne Doğru” Yürüyüş Etkinliği!
Iğdır Üniversitesinde Bir İlk: Üniversitemiz TÜBİTAK 4008 -Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı Kapsamında Proje Desteği Almaya Hak Kazandı
Özel gereksinimli bireylerde farkındalık oluşturmayı ve toplumla bütünleşmelerini kolaylaştırmayı hedefleyen TÜBİTAK 4008 Özel Gereksinimli Bireylere Yönelik Kapsayıcı Toplum Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında Türkiye genelinde 68 proje desteklendi.