Iğdır Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi’nin İlk Sayısı Çıktı!

DergiPark’ta 2022 yılında yayın hayatına başlayan Iğdır Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi’nin ilk sayısı çıktı.

Iğdır Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi’nin İlk Sayısı Çıktı!

Iğdır Üniversitesi Tarım Bilimleri Dergisi; Bahçe Bitkileri, Bitki Koruma, Biyosistem Mühendisliği, Gıda Mühendisliği, Orman Mühendisliği, Veterinerlik, Peyzaj Mimarlığı, Su Ürünleri, Tarım Ekonomisi, Tarımsal Biyoteknoloji, Tarımsal Mekanizasyon, Tarımsal Yapılar ve Sulama, Tarla Bitkileri, Toprak Bilimi ve Bitki Besleme ve Zootekni alanında hazırlanan çalışmaları yayınlamayı amaçlıyor.

Dergi, tarımın gelişimi ve sürdürülebilirliği için tarım biliminin tüm alanlarında, yüksek kaliteli, özgün ve yaygın etkiye sahip, yayınlanmamış veya yayınlanması düşünülen, yenilik veya gelişen teknoloji içeren araştırma makaleleri okurlarıyla buluşturuyor.

Derginin ilk sayısına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Basın Yayın 4 Temmuz 2023

TÜBİTAK’tan 5 Öğrencimize Burs Desteği!
Üniversitemizde lisans ve lisansüstü düzeyde eğitim gören 5 öğrenci, TÜBİTAK’ın “BİÇABA Birlikte Çalışıp Birlikte Başaracağız Burs Programı”ndan burs almaya hak kazandı.