Iğdır Üniversitesi Türk Kızılay Butik Evi Kıyafet Dağıtımına Başladı

Iğdır Üniversitesi ile Türk Kızılay Iğdır Şubesi arasında imzalanan Kızılay Butik İşbirliği Protokolü kapsamında Üniversitemiz Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü Rektörlük binasında  açılan Türk Kızılay Butik Evi'nde ihtiyaç sahipleri için kıyafet dağıtımı başladı.

Iğdır Üniversitesi Türk Kızılay Butik Evi Kıyafet Dağıtımına Başladı

Üniversitemizdeki Türk Kızılay Butik Evinde ihtiyaç sahipleri için kıyafet dağıtımı yapılmaya devam ediyor.

Rektörlük binamızda bulunan Butik Evi; çarşamba günleri kadınlara, cuma günleri ise erkeklere hizmet veriyor.

Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, üniversite olarak her alanda olduğu gibi sosyal yardım projeleri kapsamında da gerekli çalışmaları yürüttüklerini belirterek Kızılay Butik Evi projesi sayesinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Türk Kızılay Butik Evi'nde ihtiyaç sahibi öğrenciler, yıl boyunca diledikleri gibi kıyafet ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecekler.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 Kasım 2023

Rektör Yardımcımız Erşahin, “Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı”na Katıldı
Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Sabit Erşahin, Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Dr. Cevdet Yılmaz'ın da katılımı ile düzenlenen "Uluslararası Bal Şurası ve Fuarı"nın açılış törenine katıldı.