Iğdır Üniversitesini Geliştirme Vakfı, Vali Turan'ı Ziyaret Etti

Iğdır Üniversitesini Geliştirme Vakfı Başkanı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma,   Iğdır Valisi Ercan Turan'a onursal başkanlık belgesi takdim etti.

Iğdır Üniversitesini Geliştirme Vakfı, Vali Turan'ı Ziyaret Etti

Vakfın yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Iğdır Üniversitesinin mevcut durumu ve Vakfın destekleri ele alındı.

Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Üniversitesinin gelişimi ve Vakfın üniversiteye katkıları konusunda Vali Turan'a bilgi verdi.

Vali Turan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Üniversite ile Vakfın iş birliğinin Iğdır'ın eğitim alanındaki gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Vali Turan, şehrin genç nüfusunun eğitim ve bilim alanındaki fırsatlarını artırmaya yönelik yapılan çalışmalara desteklerini sürdüreceklerini ifade etti.

Ziyaret, Vali Turan’a onursal başkanlık belgesi takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ve başarı dilekleriyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 22 Kasım 2023

Rektör Alma, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'ı Ziyaret Etti
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Mersin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erol Yaşar'ı makamında ziyaret etti. Görüşme kapsamında iki üniversite arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi ve gelecekte ortak projeler geliştirilmesi adına önemli konular ele alındı.