Iğdır Valiliğince Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, Kurban Bayramı münasebetiyle Iğdır Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma merasimine katıldı.

Kurban Bayramı münasebetiyle Iğdır Valiliğinde bayramlaşma merasimi düzenlendi.

Vali Ercan Turan ev sahipliğindeki programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Gülşen, il protokolü, kurum amirleri ve çalışanları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Programda Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimiz için dualar edildi.

Vali Turan, törene katılan vatandaşlarla tek tek ilgilenerek bayramlarını tebrik etti.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 17 Haziran 2024

Vali Turan ve Rektör Alma'dan Şehit Ailesine Anlamlı Ziyaret
Iğdır Valisi Ercan Turan ve Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Kurban Bayramı arifesinde şehidimiz Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba'nın baba ocağını ziyaret ettiler.