Iğdır ve Tuzluca Ehlibeyt Derneklerinden Rektör Alma'ya Ziyaret

Iğdır Ehlibeyt Âlimleri Derneği Başkanı Zeki Tümay ve Tuzluca Al-i Aba Ehlibeyt Derneği Başkanı Mir Haşim Erdoğan, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Iğdır ve Tuzluca Ehlibeyt Âlimleri Derneklerinden Rektör Alma'ya Ziyaret

Kamusal İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı ve CAMER Müdürü Alaaddin Yanardağ da hazır bulunduğu ziyarette, üniversite ile dernekler arasındaki iş birliği ve ortak projeler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede ayrıca Başkan Tümay ve Erdoğan tarafından derneklerinin faaliyetleri ve gelecek planları hakkında Rektör Alma'ya bilgi verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, dernekler ile üniversite arasındaki iş birliğinin daha da güçlenerek devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret, başarı dilekleri ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 20 Mart 2024

Rektör Alma, Öğrencilerimiz ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Karaağaç Kampüsü Uygulama Oteli’nde düzenlenen iftar yemeğinde öğrencilerimiz ile bir araya geldi.