İlimizde, “24 Kasım Öğretmenler Günü” Programı Düzenlendi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Iğdır’da “Öğretmenler Günü”’ programı düzenlendi.

İlimizde, “24 Kasım Öğretmenler Günü” Programı Düzenlendi

Programa Iğdır Valisi Ercan Turan, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, il protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Iğdır Valisi Ercan Turan ile Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı.

Protokol konuşmalarının ardından adaylık sürecini tamamlayan öğretmenlerimizin yemin töreni gerçekleştirildi.

Emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerinin verilmesinden sonra program; şiirlerin okunması, video ve tiyatro gösterimi ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 24 Kasım 2023

Öğrenci Topluluklarımız, Miniklere Haklarını Eğlenerek Öğretti!
Gönüllü Yardımlaşma ve Paylaşma Topluluğu (GÖYAP) ile Genç İletişimciler Topluluğu üyeleri, “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü” kapsamında Iğdır’ın Aralık ilçesindeki Alparslan Ortaokulu’nda eğitim gören öğrencilerle unutamayacakları bir gün yaşattılar.