İlimizde, “Hayat Boyu Öğrenme Şenliği” İsimli Etkinlik Düzenlendi

Iğdır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Hayat Boyu Öğrenme Şenliği” isimli etkinlik düzenlendi.

İlimizde, “Hayat Boyu Öğrenme Şenliği” İsimli Etkinlik Düzenlendi

Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz temsilen Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Gülşen katıldı.

İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan program kapsamında protokol konuşmaları yapıldı.

Etkinlik, Türk Sanat Müziği konseri ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 4 Haziran 2024

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde “Seramik Sırları” Workshop Etkinliği Düzenlendi
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Seramik ve Cam Tasarımı Programı Öğretim Görevlisi Dr. Elçin Telli Ateş tarafından "Seramik Sırları" konulu bir workshop etkinlik düzenlendi.