İlimizde "Koruyucu Aile Günü" Etkinlikleri Düzenlendi

Iğdır Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “Haydi Iğdır Koruyucu Aile Olalım” etkinliği düzenlendi.

Millet Bahçesinde gerçekleşen programa Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim, Sağlık Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Ramazan Erenler, il protokolü ve vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan Vali H. Engin Sarıibrahim, “Her çocuğumuzun güvenli, mutlu ve sağlıklı bir aile ortamında büyümeye ihtiyacı var.“ dedi.

Program, çocuklar için düzenlenen çeşitli etkinlerin ardından sona erdi.

Basın Yayın 12 Temmuz 2023

Hasadı Yapılan Lavantalar İşlenerek Gıda, Kozmetik ve Temizlik Ürünlerine Dönüştürüldü!