Jandarma Albay Nihat Özkök’ten Rektör Alma’ya Taziye ziyareti

İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Jandarma Albay Nihat Özkök’ten Rektör Alma’ya Taziye ziyareti

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretleri devam ediyor.

Bu kapsamda Iğdır İl Jandarma Komutanı Albay Nihat Özkök, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret ederek taziye dileklerini iletti.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da nazik ziyaretleri ve başsağlığı dilekleri için Albay Özkök’e teşekkür etti.

Ziyaret, iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 17 Nisan 2024

Üniversitemizin Kalite Yönetim Sistemi Bir Kez Daha Tescillendi
Kurulduğu günden bu yana kendisini sürekli yenileyerek içinde bulunduğu çağa büyük bir başarı ile ayak uyduran Üniversitemiz, yeniden TS EN ISO 9001 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almaya hak kazandı.