Karakoyunlu Kaymakamı Nurettin Yavuz’dan Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Geçtiğimiz aylarda Karakoyunlu Kaymakamlığına atanan Nurettin Yavuz, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya iade-i ziyarette bulundu.

Karakoyunlu Kaymakamı Nurettin Yavuz’dan Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Rektörlük makamındaki ziyarette, Üniversitemizin başta Karakoyunlu olmak üzere Iğdır’ın tüm ilçelerinde gerçekleştirdiği bölgesel kalkınma çalışmaları ve projeleri ele alındı.

Görüşmenin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Rektör Alma, Kaymakam Yavuz’a nazik ziyareti için teşekkür etti ve başarılar diledi.

Iğdır Üniversitesinin bölgesel kalkınmaya sağladığı katkıların altını çizen Kaymakam Yavuz ise misafirperverliğinden ötürü Rektör Alma’ya teşekkür etti.

İkili arasındaki görüşme, hatıra fotoğrafının çekilmesi ve iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 21 Kasım 2023

Rektör Alma, “2023 Yılı TÜBA-GEBİP Yıllık Değerlendirme Toplantısı”na Katıldı
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Asli Üyesi Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, “TÜBA-Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı Ödülleri Programı (GEBİP) Yıllık Değerlendirme Toplantısı”na katıldı.