Kars Kafkas Üniversitesi Heyetinden Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Gelibolu ve Genel Sekreter Doç. Dr. Muhammed Alparslan Kartal, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya taziye ziyaretinde bulundular.

Kars Kafkas Üniversitesi Heyetinden Rektör Alma’ya Taziye Ziyareti

Geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya, Kafkas Üniversitesi yönetiminden taziye ziyareti gerçekleşti.

Ziyaret kapsamında Rektör Yardımcısı Gelibolu ve Genel Sekreter Kartal, Rektör Alma'ya başsağlığı dileklerini ilettiler.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma da nazik ziyaretleri ve başsağlığı dilekleri için Rektör Yardımcısı Gelibolu ve Genel Sekreter Kartal’a teşekkür etti.

Ziyaret, iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 24 Nisan 2024

Rektör Alma, 23 Nisan Kutlamalarına Katıldı
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, ilimizde düzenlenen “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlamalarına katıldı.