Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğrencilerimize Yeni Cihazlarla Uygulamalı Eğitim

Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü öğrencilerinin arazi günlükleri başladı.

Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma'nın desteğiyle yeni cihazlar, öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü akademisyenleri ve öğrenciler tarafından gerçekleştirilen arazi çalışmaları yoğun ilgi gördü.

Derslerde edindikleri teorik eğitimleri uygulamaya dökme fırsatı bulan öğrenciler, yeni cihazlar için Rektör Alma’ya teşekkürlerini ilettiler.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 2 Mayıs 2024

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüzün Uygulama Mutfağı Açıldı
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Turizm Fakültemiz Gartronami ve Mutfak Sanatları Bölümünün uygulama mutfağının açılışını yaptı.