Öğr. Gör. Uğur Özen'in "Mühmel İzlek" İsimli Sergisi, Sinop Cezaevi ve Müzesi'nde Açıldı

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Uğur Özen'in öncülüğünde gerçekleştirilen "Mühmel İzlek" isimli sergi, sanatseverlerin ilgi odağı oldu.

Öğr. Gör. Uğur Özen'in "Mühmel İzlek"  İsimli Sergisi, Sinop Cezaevi ve Müzesi'nde Açıldı

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen açılış töreniyle Üniversitemiz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Uğur Özen’in öncülüğünde "Mühmel İzlek" isimli sergi sanatseverler ile buluştu.

Serginin açılışına Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Pektaş, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, Sinop Belediye Başkan Yardımcısı İsmet Damaroğlu, Baro Başkanı Av. Funda Öztürk Altuntaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren Öğr. Gör. Özen, resim yüzeyinde beliren harabe izlek resim sanatının, plastizmine dönüştürülmeye çalışıldığını ve plastik bellek ile benliğe dair değerlerin, resimsel imajlarla yorumlandığını vurguladı.

Mühmel İzlek isimli sergi, 14 Mart tarihine kadar Tarihi Sinop Cezaevi ve Müzesinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 11 Mart 2024

TÖMER Müdürleri Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirildi
Yunus Emre Enstitüsü tarafından düzenlenen “TÖMER Müdürleri Koordinasyon Toplantısı” Ankara’da gerçekleştirildi.