Öğrencilerimiz Iğdır FK Maçını Tribünden İzledi

​Öğrencilerimiz, Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin’in daveti üzerine Iğdır FK-Sarıyer Spor maçını tribünden izledi.

Öğrencilerimiz Iğdır FK Maçını Tribünden İzledi

TFF 2. Lig 11. haftasında Alagöz Holding Iğdır FK, kendi sahasında Sarıyerspor'u konuk etti.

Yeşil-beyazlı ekibin 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan maçı, Üniversitemiz öğrencileri de teknik direktör Metin Diyadin’in daveti üzerine tribünden izledi.

Öğrenci Dekanlığı tarafından organize edilen etkinliğe katılan öğrenciler, bu unutulmaz deneyim için Diyadin’e teşekkürlerini ilettiler.

Alagöz Holding Iğdır FK Teknik Direktörü Metin Diyadin, geçtiğimiz günlerde Üniversitemizde öğrencilerle söyleşide bir araya gelmiş ve öğrencilerimizi Iğdır FK maçını tribünden izlemeye davet etmişti.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 30 Ekim 2023

Üniversitemizde “Alışveriş Bağımlılığı” Söyleşisi Düzenlendi
Üniversitemizde ANLAŞ-MER ve Iğdır Gençlik Merkezi paydaşlığında “Alışveriş Bağımlılığı” üzerine söyleşi düzenlendi.