Öğrencilerimize Yönelik TÜBİTAK 2209-A Proje Eğitimi Verildi

Proje ve bilimsel yayın sayısında sürdürülebilir bir artış hedefleyen Üniversitemizde, öğrencilerimize yönelik “Hayallerinizi Gerçeğe Dönüştürün” sloganıyla TÜBİTAK 2209-A Proje Eğitimi verildi.

Mediko Sosyal Binası 8 Eylül Şehitleri Konferans Salonu’nda Dr. Öğr. Üyesi Barış Armutcu modaratörlüğünde organize edilen eğitimde; Doç. Dr. Selçuk Ekici, Doç. Dr. Aliihsan Şekertekin, Dr. Öğr. Üyesi Belkıs Muca Yiğit, Dr. Öğr. Üyesi Tekin Sancar ve Dr. Öğr. Üyesi Barış Armutcu tarafından etkili proje yazmanın incelikleri aktarıldı..

Öğrencileri gerçek hayatta nelerin beklediği ve proje yönetmenin nasıl avantajlar sağladığı üzerinde de durulurken, proje eğitimi alan öğrencilerin kariyer yolculuklarında elde ettikleri başarılar ve iş dünyasında kazandıkları avantajlar detaylı bir şekilde ele alındı.

Eğitim, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 24 Mayıs 2024

Üniversitemizde Sergi ve Workshop Etkinliğine Yoğun İlgi!
Üniversitemiz Teknik Bilimler MYO tarafından “IĞDÜFEST 2024-Bilim, Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında düzenlenen Sergi ve Workshop etkinliği yoğun ilgi gördü.