Özel Akasya Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Murat Birlik’ten Rektör Alma’ya Ziyaret

Karakoyunlu Özel Akasya Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Murat Birlik, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.

Özel Akasya Bakım Merkezi Kurucu Müdürü Murat Birlik'ten Rektör Alma'ya Ziyaret

Rektörlük makamındaki ziyarette Birlik, merkezin gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında Rektör Alma’ya bilgi verdi. Görüşmede ayrıca Üniversitemiz ile Merkez arasında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında da istişare edildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma, konuğuna nazik ziyareti için teşekkür etti.

Misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini sunan Birlik ise, Rektör Alma’ya çalışmalarında başarılar diledi ve eğitim alanında gerçekleştirilecek her türlü projede desteğe hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sonra erdi.

Basın Yayın 28 Ağustos 2023

Doç. Dr. İbrahim Can’dan Rektör Alma’ya Kitap Takdimi
Spor Bilimleri Fakültesi akademisyenlerinden Doç. Dr. İbrahim Can, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya kitap takdiminde bulundu.