Özel Harekât Şube Müdürü Oğuz’dan Rektör Alma’ya İade-i Ziyaret

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürü Beytullah Oğuz, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya iade-i ziyarette bulundu.

Kamusal İlişkilerden Sorumlu Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Alaattin Yanardağ’ın da hazır bulunduğu ziyarette, kurumlar arası iş birliği kapsamında gerçekleşen faaliyetler üzerine istişare edildi.

Rektör Alma, Oğuz’un ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederken Oğuz da Rektör Alma’ya nazik misafirperverliği için teşekkür etti.

Görüşme, iyi niyet dileklerinin ardından sona erdi.

Basın Yayın 24 Ekim 2023

AK Parti Gençlik Kolları ve ÜNİAK’tan Rektör Alma’ya Ziyaret
AK Parti Iğdır İl Gençlik Kolları Başkanlığı ve Üniversiteli Aktif Gençlik Kulübü’nden (ÜNİAK) oluşan heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’yı ziyaret etti.