Personellerimizden Yeni Üniversitelilere Sıcak Karşılama

Üniversitemiz personelleri, Şehit Bülent Aydın Havalimanı’nda ve yerleşkelerimizde açtığı stantlarda şehrimize yeni gelen öğrencilerimize danışmanlık desteği sunuyor.

2023-2024 Akademik Yılı’nın başlamasıyla birlikte ülkemizin dört bir yanından öğrenci ve öğrenci yakınları ilimize gelmeye başladı.

Üniversitemiz, Iğdır’a gelen öğrenci ve öğrenci yakınlarına yardımcı olmak, Üniversitemize kolay ve sorunsuz bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla Iğdır Şehit Bülent Aydın Havalimanı’na ve kampüslerimizdeki çeşitli alanlara karşılama ve tanıtım standı açtı.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı personellerimizin hazır bulunduğu stantlarda, öğrenciler ağırlanarak Üniversitemiz ve şehrimizle ilgili merak ettikleri konular hakkında bilgi verildi.

Okul ve barınma işlemleri, şehirde sağlanan ulaşım hizmetleri, nerelerde yemek yendiği, nerelerde gezilebildiği ve kültür-sanat çalışmalarının hangi noktalarda gerçekleştirildiği gibi birçok konuda bilgi alabilen üniversiteliler, Üniversitemize teşekkür ederek yapılan hizmetten duydukları memnuniyetlerini personelimize ilettiler.

Basın Yayın 4 Ekim 2023

Rektör Alma, Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Yurdu’nda İncelemelerde Bulundu
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Gençlik ve Spor Bakanlığı Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğünce Şehit Bülent Yurtseven Kampüsümüzde yapılan 2 bin 400 kapasiteli Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Kız Öğrenci Yurdu’nda incelemelerde bulundu.