Prof. Dr. Mehmet Güneş’ten Rektör Alma’ya Kitap Takdimi

Üniversitemiz akademisyenlerinden Prof. Dr. Mehmet Güneş, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma’ya kitap takdiminde bulundu.

Prof. Dr. Mehmet Güneş’ten Rektör Alma’ya Kitap Takdimi

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Prof. Dr. Mehmet Güneş, yazarı olduğu “Muhtarlık Osmanlı'dan Cumhuriyet'e Köy ve Mahalle İdaresi” kitabını, Rektör Alma’ya takdim ederek kitap içeriği hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Alma ise kitapların alanlarında oldukça kıymetli eserler olduklarını ifade ederek takdim için teşekkür etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 2 Kasım 2023

Rektörümüzden Iğdır TSO Yeni Yönetimine Ziyaret
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odasına bir ziyaret gerçekleştirdi.