Rektör Alma, Akademisyenler İle Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mehmet Hakkı Alma, 2023-2024 akademik yılı bahar dönemi öncesinde Ziraat Fakültesinde akademisyenler ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Rektör Alma, Akademisyenler İle Bir Araya Geldi

Toplantı kapsamında Üniversitemizin akademik başarılarını artırmak, araştırma faaliyetlerini desteklemek ve öğrencilere daha iyi bir eğitim sunmak amacıyla yapılacak çalışmalar ele alındı.

Karşılıklı görüş alışveriş şeklinde geçen toplantıda Rektör Alma, Üniversitemizin her geçen yıl eğitim-öğretim, araştırma konuları ve bilimsel çalışmalarda çıtayı biraz daha üste taşıdığına dikkati çekti.

Rektör Alma ayrıca göreve geldikleri günden itibaren olduğu gibi bundan sonra da akademisyenlerin araştırma-geliştirme projeleri ve yayınlarının kalitesinin artırılması konusunda yönetim olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından başarı dilekleri ile sona erdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü 15 Şubat 2024

Iğdır'da Kadınlara Yönelik "Spor Kadın ve Sağlık" Sempozyumu Düzenlendi
Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Iğdır Üniversitesi, Iğdır İl Sağlık Müdürlüğü ve Iğdır Belediyesi'nin işbirliğinde kadınlara yönelik "Spor Kadın ve Sağlık" sempozyumu düzenlendi.